Verejná diskusia na internetovej stránke www.martina2014.sk slúži na výmenu názorov, postrehov a podpory na vecné problémy občanov a obce.

Každý používateľ pred pridaním príspevku súhlasí s nasledujúcimi pravidlami: 
1.Za obsah diskusných príspevkov zodpovedá ich autor. Prevádzkovateľ však diskusiu monitoruje a vyhradzuje si právo nevhodné príspevky mazať. 
2.Príspevky nesmú obsahovať vulgarizmy.  
3.Príspevky nesmú obsahovať samoúčelné reklamné informácie. 
4.Príspevky nesmú obhajovať alebo podnecovať násilie, fanatizmus, rasizmus, nenávisť ku konkrétnym ľuďom.

Diskusia

• Dátum: 24.11.2014 Vložil: Pre Katušku :-)

Titulok: Re:Re:Už ste sa vyrečnili?

Milá akože "Kata", ty musíš byť veľmi nešťastná. Myslieť stále na odplatu a vracanie komusi, čosi, musí byť veeľmi unavujúce. Navrhujem návštevu božieho chrámu, snáď nájde pokoj Tvoja duša. Nenávisť ublížuje nenávidenému i nenávistnikovi, takto predsa nemôžeš dlho fungovať, privoláš si nejakú nemoc. Alebo sa vyžaluj, komusi blízkemu, snáď ti chýba len pohladenie. Budeš šťastnejšia, ak sa naučíš odpúšťať. Život nám prináša oveľa horšie veci a trápenia, ako sú medziľudské pletky.

Odpovedať

• Dátum: 27.11.2014 Vložil: re pre Katušku

Titulok: Re:Re:Re:Už ste sa vyrečnili?

Pouč aj Primatorku pre Poltar

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: Naivka

Titulok: pre Točiková

Pani Tóčiková môžete verejne povedať menovite poslancov -VYVOLENÝCH čo boli na stretnutí? Ďakujem. Máme právo to vedieť.

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: Mária

Titulok: Re:pre Točiková

Radšej sa opýtaj kto tam nebol, ten zoznam bude kratší :)

Odpovedať

• Dátum: 20.11.2014 Vložil: janko

Tak ja ti poviem menovite kto bol na stretnuti, ktore zvolala Tocikova UZ V NEDELU V PICERII: Brisudova, Pitliak, Tocikova, Kamas a obvolavali vsetkych poslancov. Bolo to pod zastitou tutorky MUDr. Gasperovej.

Odpovedať

• Dátum: 20.11.2014 Vložil: jasnovidec pre janka

Titulok: Re:Re:pre Točiková

Janíčko, Janíčko ukrytý v sukničke, tri chyby sa stali v tej tvojej hlavičke. Tak hádaj Janíčko ( Anička), hádaj, hádaj ....

Odpovedať

• Dátum: 20.11.2014 Vložil: Mária

Nemáš dobré informácie Janko. Táraš. Inšpiroval si sa rozprávkou o hlúpom Janovi kamarát.

Odpovedať

Titulok: Re:Re:Re:pre Točiková

tak potom boli na picu. Videl som ich svorne schádzať dolu schodmi. Ospravedlňujem sa, možno sa iba "náhodne" zišli na šalátik.

Odpovedať

• Dátum: 20.11.2014 Vložil: Výklad Jankovho sna:

Titulok: Re:Re:Re:Re:pre Točiková

Čo sa babe chcelo, o tom sa jej snilo?

Schody- vidieť na nich nepriateľa: -Dávajte si pozor na svoju ohrozenú povesť. Ľudia Vás neprávom upodozrievajú zo zlých skutkov.

Alebo to nebol sen? Potom už len lekár pomôže. Po ďalšej konzultácii odporúčim odborníka.

Odpovedať

• Dátum: 20.11.2014 Vložil: Naivka

Pani Tóčiková, len pre upresnenie, pýtala som sa, kto bol na stretnutí v kancelárii primátora. To je oficiálne stretnutie na úradnom mieste. Ďakujem

Odpovedať

• Dátum: 21.11.2014 Vložil: janko

Oficialnym si to ty nazvala alebo kto? Oficialne este len bude a to sa oznami dopredu.

Odpovedať

• Dátum: 22.11.2014 Vložil: pre Janka

Titulok: Re:Re:Re:pre Točiková

Paľko, oficiálne ich Paľko obvolával. Len pre úplnosť. Meno Janko k tvojmu priezvisku nepristane.

Odpovedať

• Dátum: 22.11.2014 Vložil: báči Jano

Titulok: Re:tak to teda nie

Nechcel som sa miešať do ďalšej diskusie, ale musím. Ľudia, ešte neboli zvolení nový poslanci a už sú rozdelené funkcie. Ďakujem rebelovi, že na to poukázal. Ohovárania bolo dosť, Ideme k realite a ako povedal rebel, že posledný bude prvý tak sa aj stalo. MUDr. bude viceprimátor, predseda ekonomickej komisie a v mestskej rade. Ešte by som ho dal do komisie športu, aby podporoval mužstvo Kalinova. p. Balog, školskej komisie, nezávislý Sitor predseda pre šport, Skýpala v priestupkovej komisii, Daniel Kamas v kultúrnej, ale to by bolo myslím pre nás všetkých prijateľné. Nuž a prednostom bude Paľko, až by nebol vymenovaný za nejakého riaditeľa v sklárni.
    Stavebnej komisii bude predsedať p, Račko. Tak takto sme sa rozhodli. Až by sa to akomak zmenilo boli by sme radi, teda ja

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: Riadne

Titulok: Fiasko

Viete v čom je problém? Že sa stretnutie primátora, prednostu a pána poslanca Baníka s novozvolenými poslancami na tajnáša vynieslo na svetlo božie. Verejnosť teraz vie, čo malo zostať za múrmi primátorovej kancelárie.

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: Merkel

Titulok: Re:Fiasko

A okradanie nas pani Tocikovej je Co? Nech ukaze faktury za elektriku a potom sa jej ospravedlnim. Ale toho sa nedozijem. Fuj. Hanba!

Odpovedať

Titulok: Re:Re:Fiasko

Aj táto otázka príde na rad, ale Tóčiková zatiaľ nemá papier o zvolení. Zato pán primátor ho má a hrá prinajmenšom neštandardne.

Odpovedať

• Dátum: 20.11.2014 Vložil: ja

Titulok: Re:Re:Fiasko

Barana som už počul bľačať, kravu bučať, ale takého papagája ako si ty som ešte nevidel. Mal/a/ by si sa nahrať na platňu a nech to odvysiela mestský rozhlas, aby si to nemusel toľkokrát opakovať. Na to sú iní, kompetentní a nie ty . A dobre ti radím, brzdí, aby ťa neporazilo

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: Takto sa treba správať pán primátor

Titulok: Etický kódex verejných činiteľov

1. Verejný činiteľ by mal plniť svoje povinnosti v súlade so zákonom a s tými právnymi pokynmi a etickými normami, ktoré sa týkajú jeho funkcií.

2. Verejný činiteľ by sa mal správať politicky neutrálne a nemal by sa pokúšať mariť zákonné politiky, rozhodnutia alebo činnosti verejných orgánov.

Článok 5

1. Verejný činiteľ má povinnosť lojálne slúžiť zákonom zriadenému národnému, miestnemu alebo regionálnemu orgánu.

2. Od verejného činiteľa sa očakáva, že bude čestný, nestranný a výkonný a že bude plniť svoje povinnosti s vynaložením svojich najlepších schopností, spravodlivo, poctivo a s pochopením, s ohľadom len na verejný záujem a významné okolnosti daného prípadu.

3. Verejný činiteľ by mal byť zdvorilý v styku s občanmi, ktorým slúži, ako aj v styku s nadriadenými, kolegami a podriadenými.

Článok 6

Pri výkone svojich povinností by verejný činiteľ nemal konať svojvoľne a na ujmu akejkoľvek osoby, skupiny alebo orgánu a mal by vziať náležite do úvahy práva, povinnosti a riadne záujmy všetkých ostatných.

Článok 7

Pri rozhodovaní by verejný činiteľ mal konať v súlade so zákonom, využívať svoje diskrečné právomoci nestranne a zohľadňovať len relevantné záležitosti.

Článok 8

1. Verejný činiteľ by nemal dopustiť, aby sa jeho súkromný záujem dostal do rozporu s jeho verejným postavením. Jeho povinnosťou je vyhýbať sa takémuto konfliktu záujmov nehľadiac na to, ide o konflik skutočný, potenciálny alebo zdanlivý.

2. Verejný činiteľ by nemal nikdy získavať zo svojho postavenia nepatričné výhody pre svoje súkromné záujmy.

Článok 9

Verejný činiteľ má povinnosť správať sa vždy tak, aby bola zachovaná a upevňovaná dôvera a viera verejnosti v poctivosť, nestrannosť a účinnosť verejnej služby.

Odpovedať

Titulok: Re:Etický kódex verejných činiteľov

To si vycucol z prirucky pre policajtov?

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: pre administrátora

Titulok: Merkel

Prosím administrátora, aby odstránil príspevok merkela pre používanie vulgarizmov.

Odpovedať

Titulok: Re:Merkel

A ty by si nebol rozculeny, keby si sa dozvedel, ze Tocikova neplati za spotrebu elektriny na sukromne ucely?

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: pre poltárčan

Titulok: Kto druhému jamu kope

Pani Točikova síce osvedčenie o zvolení nemá, ale zato tento mandát má pán primátor a má sa podľa toho aj správať. Funkcia primátora je verejná funkcia. Mestský úrad zabezpečuje organizačné a administratívne veci mestského zastupiteľstva a primátora, ako aj orgánov zriadených mestským zastupiteľstvom.
    Nie je teda miestom kde sa majú priateľsky stretávať vyvolení. A viete prečo? Pretože nepatrí pánovi primátorovi a on podľa zákona o obecnom zriadení nemá mandát občana vykázať, on má mandát občanom slúžiť.

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: Kto vylúšti

Titulok: hádanku

Počul som že gro je už rozdelené. Niekto si uchmatol predsedu ekonomickej komisie, zástupcu primátora a má aj miesto v mestskej rade. Hádajte kto to je?

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: Prídeme na

Titulok: mestské zastupiteľstvo

Navrhujem aby čo najviac ľudí prišlo na mestské zastupiteľstvo a aby Poltárčania videli ako chutí moc. Presvedčíme sa o tom, kto si čo prisvojí, kto kde bude, kto čo bude hovoriť. Poslanci mali reči o čestnosti, boli to iba reči, alebo nie? Uvidíme či budú iba bábky na šňúrkach, ľudia čo majú miesto chrbtice hadicu od vysavača, alebo presvedčia že sme sa rozhodli správne. Budeme vás vidieť, našich zástupcov. Rovnako aj pána primátora.

Odpovedať

Titulok: Re:mestské zastupiteľstvo

Príspevok bol zmazaný(vulgárne vyjadrovanie)

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: Prvá pomoc pre Merkela

Titulok: Re:Re:mestské zastupiteľstvo

Urýchlene si daj Lexaurin na ukľudnenie a nejaké diuretikum+Blocalcin, alebo Prestárium. Dúfam, že zabránime tvojej porážke.

Odpovedať

Titulok: Re:Re:Re:mestské zastupiteľstvo

Uz som si dal.. Ten vysmech do oci obcanov PT zo strany Tocikovej to je nonsens. Skrieka tu a sama udajne neplati za osvetlenie. Tak to sa krasne podnika....

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: poltarcan

Titulok: Re:mestské zastupiteľstvo

Suhlas. dopnim mozno este, ze nie je ani tak dolezite, kto si co prisvoji a kto co hovori - ale podstatne je co robi!!!

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: pre Pavla Gavalca

Titulok: na zamyslenie

Primátor je verejný činiteľ, ktorý sa stretol na verejnom mieste - na Mestskom úrade s poslancami. Treba však povedať, že nie všetkými. Dôvodom bolo aj rozdeľovanie postov. Ale len pre tých, ktorí sú hodní dôvery. Ak mal na mysli priateľské stretnutie pri samovare, mal ísť do čajovne. Je tiež primátorom všetkých občanov, tých ktorí ho volili aj tých, ktorí ho nevolili. A rovnako všetci poslanci majú rovnaké práva a povinnosti. Nie sú rovní a rovnejší. Takže ako verejný činiteľ je podrobený verejnej kritike. Tentoraz to je primátor mesta, ktorý rozoštáva poslancov. A mal by ísť príkladom. To je tragédia.

Odpovedať

Titulok: Re:na zamyslenie

Ja ti dam tragediu, ZISTI SI KOLKO PLATILA TOCIKOVA ZA OSVETLENIE V PARKU NA SUKROMNON POZEMKU!! ZE VRAJ 00000. TO JE TRAGEDIA!!!

Odpovedať

Titulok: Sklamanie

Zdravim, hned na zaciatku uvidiem, ze som volit nebol, kedze dlhsiu dobu v PT nezdrziavam no v pripade ze by som bol v PT zvazoval som aj volbu c.4 no po vcerajsku si v duchu dakujem ze som to neurobil.
    Pár faktov, ktore by mala pani byvala nadejna primatorka ovladat:
    Mandát poslanca vzniká, keď poslanec obecného zastupiteľstva zloží sľub, ktorý znie: ... Fakt je ten, ze sa o tom hovorí aj v rokovacom poriadku čl.3, ktory by mala pani CAKAJUCA poslankyna ovladat. Pre lenivcov - link: https://www.poltar.sk/rokovaci-poriadok-msz.phtml?id3=74376. Resp Zákon Slovenskej národnej rady č. 346/1990 Zb. o voľbách do orgánov samosprávy obcí paragraf 49 ( komisia vydá kandidátom zvoleným za poslancov obecného (mestského) zastupiteľstva a kandidátovi zvolenému za starostu obce (primátora) osvedčenie o zvolení. - inak povedane ked Vás prijmu do zamestnania napr od 1.12.2014 tak tam nedojdete 20.11. )Dovtedy Ste len radovy obcan - cakajuci poslanec, ktory sice má pravo kontrolovat chod mesta a pracu primatora a poslancov, ale inym sposobom ako vtrhnut na rokovanie (mozme sa bavit o com bolo ale tu ide o sposob). Ze tam boli nejaki poslanci - preboha, ak to boli este dosluhujuci tak na to su tam - aby nieco robili. Bral by som kritiku vtedy ak by sa tam robili zavazne rozhodnutia, o ktorych by malo rozhodovat nove zastupitelstvo, ale o nicom takom nepisete. Skuste sa aj Vy vzit do situacie, ze mate stretnutie ako primatorka a niekto nepozvany z ulice sa Vám tam stale dobija - tiez si myslim, ze by Ste boli nervozna. Takze na prvy pohlad pekne divadlo ale v konecnom dosledku to je len urazena pycha jednej zenskej, ktora nesniesla prehru a ak mienite pokracovat v takomto jednani tak Ste prisli minimalne o jedneho volica.
    Neviem ci sa s Vami primator stretol od volieb a zablahozelal nie len Vam k zvoleniu - to je druha vec, ale dozadovat sa stretnutia takymto sposobom mi pride nevhodne pre byvalu nadejnu kandidatku na post primatorky, ktora by mala reprezentovat obyvatelov poltara.

Odpovedať

Titulok: Re:Sklamanie

Milý Poltárčan, to nebolo staré zastupiteľstvo, len jeho torzo ( asi 3 ks) a boli zvolaní novozvolení, ale asi podľa margarétiek- ľúbi, neľúbi, ľúbi, neľúbi . A rozhodnutia? O tých už aj vtáčky čvirikajú .

Odpovedať

Titulok: Re:Re:Sklamanie

nech cvirikaju. Co Ste si zvolili to mate a treba to respektovat. Primator ma právo stretnut sa s kym chce nech je primator ktokolvek(alebo teraz chcete postavit k dveram jedneho cloveka co ho bude kontrolovat - trochu smiesne nie?). a nakolko tam neboli vsetci poslanci ale len 3 ks ako hovorite tak z toho usudzujem, ze to nebolo ziadne oficialne stretnutie noveho zastupitelstva - alebo mate ine informacie? boli pozvaní vsetci ale ostatní si to rozmysleli? To iste co spravila p. Točikova možete nabuduce spravit kludne aj Vy ale nemyslim si ze je to ten spravny sposob ako kontrolovat pracu primatora. Ak sa chcela s primatorom porozpravat mohla kludne pockat na riadnu schodu MsZ pripadne na oficialne stretnutie iniciovane primatorom. toto bol len ubohy sposob ako upozornit na seba. Vcerajsie vyjadrenie nehovorilo nic konkretne o com sa hovorilo na stretnuti len to aky bol primator nervozny ze mu niekto vbehol do kancelarie. a na zaklade faktov - pravom. Takto si pracu svojho poslanca nepredstavujem a nie som sám!!!!!!!!!!!!!

Odpovedať

Titulok: Re:Re:Re:Sklamanie

Iste, máte pravdu. Vaše názory beriem. Zvolili sme si a nemyslím si že zle, ale to ukáže až budúcnosť. Rôznorodosť názorov je potrebná . Verím že prestanú akési primitívne boje , zbytočné míňanie energie na osobné spory a šarvátky, Asi to chce čas a chladnú hlavu na oboch stranách. Osobne si myslím, že to nebolo veľmi diplomatické ani od jedného. Dúfam, že sa naučia spolu vychádzať, lebo inak na to doplatíme všetci.

Odpovedať

• Dátum: 22.11.2014 Vložil: Pre poltárčana

Titulok: Re:Sklamanie

....tak načo tu mudruješ, keď si nevoli a nežiješ tu l??? .... takýchto mám najradšej

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: re

Titulok: Slusnost

Slusne vychovany clovek vie, ze kde nie je pozvany tak sa nepcha.

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: ...už len odkopnutý volič

Titulok: Re:Slusnost

Kto to hovorí o slušnosti???? Primátor má ľudí spájať, nie rozdeľovať. On je ten, ktorý ma kočírovať toto mesto. Pred voľbami to bol hnus, uznávam, ale teraz je to už svinstvo a to nerobí primátor, ale..... -všetci vieme, kto by tu najradšej motúzkami poťahoval, ale pozor, primátor nie je gašparko. Zapchať poslancom ústa flekmi v komisiách, to je všetko , čo ste na priateľskom stretnutí na pôde MÚ dokázali? Prišla mladá krv a dostala dosť hlasov, dúfam, že sa nedajú opiť rožkom a nezapredajú sa pár manipulátorom. Zvolili sme si Vás , tak po sebe neštekajte- oba tábory chcú mestu vraj dobre, tak prečo ťaháte opačným smerom? Spamätajte sa a nepolarizujte spoločnosť, nevytvárajte napätie a venujte sa problémom občanom a nie svojím vlastným urazeným egám a to na oboch stranách.

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: janko

Titulok: Re:Re:Slusnost

myslím si osobne, že primátor nemá byť prečo urazený, urazene sa tu tvári niekto druhý. Ale nikto nevie prečo?

Odpovedať

• Dátum: 19.11.2014 Vložil: Roman

Titulok: Re:Re:Re:Slusnost

Ja by som chcel iba apelovať na kvázi podporovateľov Martinky, aby jej už konečne niekto pomohol, posadil ju do auta a odviezol k nejakému dobrému lekárovi. Veď tá žena potrebuje pomoc.

Odpovedať

• Dátum: 24.11.2014 Vložil: Roman SOS

Titulok: Re:Re:Re:Re:Slusnost

Som podporovateľ Martiny a rád by som ju k nejakému odborníkovi odviezol,dokonca si myslím, že ty budeš najviac fundovaný v tejto oblasti. Dôverujem Ti. Napíš svoju adresu, verím tvojím kvalitám. Raz dva ju tam doveziem- ty jej poradíš a ja ťa vyplatím, za dobre odvedenú prácu. Všetci traja budeme spokojný, každý dostane čo si zaslúži.

Odpovedať

• Dátum: 16.11.2014 Vložil: Mária

Titulok: Uznanie

Milá pani Martina, aj keď ma výsledok nepotešil, rovnako ako Vás, myslím si, že to ako ste oslovili voličov, bol ohromný úspech. Život ide ďalej a vy ste schopná, mladá žena, ktorá toho ešte veľa dokáže. Tento boj bol ťažký, ale myslím si, že ste nie porazená. Poltár na zmenu ešte nedorástol. Na zmenu, že mesto by mala viesť žena i na to , že mladým patrí budúcnosť. Nebuďte zlomená, príliš veľa ľudí, ste nadchli a verili Vám a aj Vám veria. Nech sa Vám darí v osobnom i pracovnom živote, zvoľte si iné priority a o 4 roky sa na Vás teším.

Odpovedať

• Dátum: 16.11.2014 Vložil: janko

Titulok: Re:Uznanie

No neviem, kde bude o 4 roky, ale ja jej prajem iba to, co ona svojim protikandidatom. A nebolo to nic dobre. Netusi, ze kto pracuje s ciernou magiou, otaca sa to voci nemu. Akymi zbranami bojujes, takymi zomries. Zvykne to platit.

Odpovedať

• Dátum: 16.11.2014 Vložil: Mária

Titulok: Re:Re:Uznanie

Vy máte ale dôverné informácie a určite "z overeného zdroja" :-). Pani Martina , musí byť ozaj ešte začiatočníčka v čiernej mágii, v opačnom prípade, by ste už ležali ako stromy po tatranskej víchrici. Ak platia Vaše vyššie uvedené slová:" Akymi zbranami bojujes, takymi zomries. Zvykne to platit." , mali by ste sa aj vy nad tým zamyslieť.
    Pekný deň. Nech sa Vám darí, všetko dobré Vám želám .

Odpovedať

• Dátum: 16.11.2014 Vložil: janko

Titulok: Re:Re:Re:Uznanie

Ved to, ze je iba zaciatocnicka. Mrzi ma, ze ste volili cloveka o ktorom asi toho vela neviete. Opytajte sa jej na to priamo a zistite to. Ale v podstate je to uz aj tak jedno.

Odpovedať

• Dátum: 17.11.2014 Vložil: Mária

Titulok: Re:Re:Re:Re:Uznanie

Moju slobodnú voľbu ako som hlasovala, nechajte prosím na mňa, rovnako ako ja Vašu, Nemusí Vás to mrzieť, Čudujem sa Vám , že Vy veríte tomu čo píšete a už tobôž,, keby to bola pravda. Nebojíte sa , že sa Martina "dovzdeláva "a potom Vám nepomôže ani cesnakový veniec :-)? Chlapi takýmto veciam neveria Janko (Robo, či Fero), teda až na výnimky. Zvyčajne si držia chlapi doma svoje živé (nie voodoo) bábiky. V podstate s nimi robia to isté, len nie ihlami a tak si vybíjajú svoju energiu:-). Prepáčte trošku som to odľahčila, ale je po voľbách, treba prijať hlas ľudu a hlavne ja verím na to, že pozitívna energia sa vracia. Skúsme byť menej útoční a viac chápaví. Prežite pekné dni a všetko zlo, nech Vás obchádza.

Odpovedať

• Dátum: 17.11.2014 Vložil: janko

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Uznanie

No mozno vam to pripada smiesne, mna desi predstava, ze by taka osoba riadila mesto. To mi az taka sranda nepripada. Ale je to uhol pohladu a ten vam neberiem. Tesilo ma.

Odpovedať

• Dátum: 18.11.2014 Vložil: Normálny

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Uznanie

Čierna mágia? čo sme v stredoveku? Alebo nebodaj v Afrike? Nechcieť aby niečo riadila žena mi pripadá ako v moslimskom štáte. Treba si uvedomiť , že žijeme v strede Európy, kde by malo byť normálne myslenie. Ústava SR zaručuje rovnaké práva všetkým , tedy aj ženám. Nevládne tu zákon šária, ktorý uplatňujú v niektorých moslimských krajinách. Neviem ako to v normálnom mozgu vznikne myšlienka na čiernu mágiu. Ak máte stredoveké myslenie , tak nevyužívajte net na ohováranie. Ak ste moslim tak si uvedomte , že žijete v krajine kde ženy nie sú diskriminované. No a za ten stredovek - hádam sa nevrátime do doby inkvizície a k páleniu čarodejníc na hraniciach.

Odpovedať

• Dátum: 13.11.2014 Vložil: Fero

Titulok: Koalície

Je pravda, že Kamas sa dohodol s Gavalcom ? Že vraj má sľúbené nenáročné miesto v kultúrnom dome ? Kamas odoberie Tóčičke hlasy ľudí, ktorí by nikdy nehlasovali za Gavalca, ale jej by mohli pomôcť. Kamasova kampaň by tomu aj pasovala. Nerobil nikajú. Má to v ... .Počuli ste to ? Alebo je to len výmysel ?

Odpovedať

• Dátum: 13.11.2014 Vložil: Dežko

Titulok: Re:Koalície

Je to totálna kravina.

Odpovedať

• Dátum: 13.11.2014 Vložil: Zdeno

Titulok: Re:Koalície

Príspevok bol zmazaný

Odpovedať

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Pridať nový príspevok

© 2014 Všetky práva vyhradené.